Lucru - Contabilitate

Catre paginile Lucru Dorin M

Contabilitate


Planul de conturi general

- Planul de conturi financiar.


- Planul de conturi bancar (în lucru - forma veche).

Notă: Planul de conturi simplificat (O.M.F.P. 2239 din 30 iunie 2011 pentru aprobarea planului simplificat de contabilitate), ... au fost abrogate.

Standardele Internaționale de Contabilitate

Dezbateri, materiale, etc. despre acest subiect nu mai este necesar să dezvolt deoarece, sub cerințele europene (aproape complet din punct de vedere internațional), găsiți tot ceea ce vă este necesar (actualizat "la zi") în cadrul legislației europene în cadrul Regulamentului (CE) nr. 1126/2008 al Comisiei din 3 noiembrie 2008 de adoptare a anumitor standarde internaționale de contabilitate în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1606/2002 al Parlamentului European și al Consiliului (Text cu relevanță pentru SEE - Spațiul Economic European) (link) (plus că pot apare foarte ușor probleme legate de drepturi de autor).

Auditul Financiar Contabil (în lucru - forma veche).

Auditul Statutar.


Azi, 15.02.2022, se împlinesc 20 de ani de activitate dorinm.ro de informare în domeniul contabilității, fiscalității, etc. Din acest motiv am inițiat un efort de reconstrucție a acestei secțiuni care va dura destul de mult (este necesar un efort imens și un consum de timp pe măsură, de mai mulți ani).

Așadar vă mulțumesc pentru înțelegere dar, așa cum v-am obișnuit în acești 20 de ani, efortul meu va fi calitativ și vă va răsplăti răbdarea!


Nu uitați! Această secțiune a sitului este realizată ca o formă de informare a Dumneavoastră, fără a implica răspunderea de orice fel a realizatorului acestor pagini.

Dorin, Merticaru