Click aici! - Donează şi vei avea mai multe! - Finanţează şi vei fi deasupra tuturor! - Click aici!
Oferta de carte Dorin M
Banner oferta carte
Detalii
Catre pagina principala Dorin M...Catre paginile de studiu - To Study - Dorin M...Catre paginile de distractie - To Entertain - Dorin M...Catre paginile de lucru - To Work...Catre paginile de afaceri - To Affair - Dorin M


             Contactul e-mail şi realizarea comenzii:

             Notă:             Dacă nu sunteţi de acord cu oricare dintre termenii prezentaţi mai jos vă rugăm să nu comandaţi.

1.             Primul pas care trebuie realizat de Dvs., atunci când a-ţi hotărât achiziţia unei cărţi din oferta de carte Dorin M, este trimiterea unui mail pe una din adresele:

             dorinm@email.com; dorinmert@yahoo.com sau dorinm8@netscape.net.

             În acest mail va trebui să indicaţi:
a. Numele cărţii/ cărţilor ce se doresc a fi achiziţionate (fără a uita să se menţioneze ISBN-ul, evitându-se astfel eventuale confuzii);
b. Datele necesare identificării modului de plată pentru care a-ţi optat.
             Astfel, pentru plata prin mandat poştal cu plată ramburs, este necesar să ne comunicaţi doar adresa unde se va realiza livrarea cărţii. Plata sau refuzul cărţii se va face la momentul în care factorul poştal sau operatorul poştal ajunge la a vă înmâna cartea/ cărţile, lucru care nu se poate face până ce Dvs. nu achitaţi întegral valoarea de achiziţie din confirmarea de expediţie sau din factura astfel încheiată (valoare regăsită în mandatul ramburs)..
            Pentru plata prin ordin de plată bancar este necesară trimiterea datelor de identificare rapidă a plăţii (banca de unde se face plata, numărul ordinului, data realizării acesteia, numele titularului de cont, eventuale mesaje transmise prin intermediul ordinului de plată etc. - cu rugămintea noastră de a nu comunica date bancare etc., internetul nefiind un loc sigur pentru a dezvălui astfel de date) şi, bineînţeles, locul unde se va face livrarea cărţii/ cărţilor.
c. Dacă se doreşte sau nu eliberarea unei facturi care să însoţească livrarea de carte ce se va efectua.

             Notă:             Avem rugămintea de a preciza în mail-ul de comunicare a comenzii (şi a plăţii, în cazul opţiunii de plată prin ordin de plată bancar) dacă se doreşte sau nu eliberarea de factură, etc. caz în care este necesar să transmiteţi toate datele necesare redactării acesteia (lipsa acestor precizări atrăgând implicit consideraţiile, acordul direct al Dvs., unei vânzări retail/ en-detail).

             Plată:                Prin mandat poştal cu plată ramburs pe adresa: Brăila, str. Mircea Vodă nr. 3, bl. B1, sc. 3, P, apt. 43, cod poştal 810437.
                                       Prin ordin de plată în contul RO43RNCB0048025558820001 deschis la BCR suc. Brăila, România,
                                       pe numele Merticaru Dorin Nicolae
.

2.             Următorul pas este reprezentat de trimiterea de către noi, către Dvs. a confirmări de expediţie care are rolul de a vă anunţa privitor la recepţia comenzii, elementelor legate de plata solicitărilor şi a locului unde se va realiza expedierea comenzii. În cazul în care sesizaţi erori în corectitudinea datelor transmise de Dvs. vă rugăm să faceţi de urgenţă corecţiile necesare la tel. 0721.091.079.

3.             Livrarea efectivă reprezintă cel de-al treilea pas al colaborării cu Dvs. Aceasta se va face fie prin intermediul Poştei române, în cazul opţiunii prin mandat poştal cu plată ramburs, fie prin intermediul unui servici de curierat, în cazul opţiunii prin ordin de plată bancar.

             Livrare:             La adresa menţionată prin intermediul e-mail/ului de comandă, atât în cazul opţiunii de plată prin mandat poştal cu plata ramburs
                                        cât şi în cazul opţiunii de plată prin ordin de plată.

             Termen livrare: Maxim 30 zile calendaristice de la primirea mail-ului de comunicare a comenzii în cazul opţiunii de
                                        plată prin mandat poştal cu plată ramburs
.
                                        Maxim 15 zile calendaristice de la primirea mail-ului de comunicare a comenzii şi a plăţii în cazul opţiunii de
                                        plată prin ordin de plată bancar
.

              Notă:                Termenele de livrare menţionate mai sus încep să curgă odată cu data confirmării de expediţie.

4.             Ultimul pas al colaborării noastre este reprezentat de posibila continuare a acesteia în cazul în care a-ţi achiziţionat un produs care beneficiază de reducere în cazul achiziţiei ulterioare sau dacă a-ţi achiziţionat un produs care face parte dintr-o ofertă specială care atrage o continuitate sau o obligaţie suplimentară de partea noastră.

             Notă:                   Orice detalii suplimentare se doresc a fi cunoscute/ discutate pot fi obţinute/ discutate fie prin intermediul mail-ului
                                          la adresele menţionate spre corespondenţă, fie prin telefon la nr. 0721.091.079.

             Precizări legale.

             În conformitate cu:
- O.G. nr. 130 din 31 august 2000 (republicată) cu modificările şi completările ulterioare.

.
Termeni şi condiţii de utilizare.........Notă realizatori

(2000 - 2010 dorinm.ro) Ultima modificare: 20.06.2010
Powered by Medow