Click aici! - Donează şi vei avea mai multe! - Finanţează şi vei fi deasupra tuturor! - Click aici!
Oferta de carte Dorin M
banner oferta de carte
Glosar economic.
Catre pagina principala Dorin M...Catre paginile de studiu - To Study - Dorin M...Catre paginile de distractie - To Entertain - Dorin M...Catre paginile de lucru - To Work...Catre paginile de afaceri - To Affair - Dorin M


Revenire la oferta de carte            GLOSAR ECONOMIC

             Autor:               Merticaru Dorin Nicolae
             Nr. pagini:        1.015
             Dimensiuni:      A4 (210 x 297)
             Anul apariţiei:  2010
             ISBN:               978-973-0-08627-0
             Limba:              română
             Colecţie:           Economics (Medow)

             Click aici pentru fişier .pdf de prezentare.

            "Glosar economic" - În curs de apariţie. Termen de finalizare - trimestrul IV 2010

         "Glosar economic" este o lucrare care se doreşte a deveni o bază explicativă în ceea ce priveşte termenii, expresiile, înţelesurile, noţiunile, etc. folosite de economişti şi jurişti în activitatea curentă. Nu este o lucrare asemenea unui DEX (Dicţionar EXplicativ) dar, cumulând definiţiile cu "legătură" economică de pe parcursul legislaţiei active din acest domeniul, poate fi considerată cel puţin o carte relativ similară fără referire lingvistică ci, pur şi simplu, economică şi/ sau juridică.
          Pentru a fi mai pe înţelesul tuturor, această carte este rezultatul unei experienţe de peste 20 de ani în domeniul financiar-contabil, economic şi juridic şi vine în sprijinul unei mai bune înţelegeri a termenilor, expresiilor, etc. şi, relativ, în sprijinul unui limbaj comun între economişti şi juriştii implicaţi în activităţile juridice (cu legătură economică) şi economice care nu stăpânesc înţelesurile, termenii, etc. şi ajung la disensiuni din care se nasc grave prejudicii (de ambele părţi).
          Suplimentar, această lucrare poate fi considerată un fel de index al termenilor care pot fi întâlniţi în activităţile conexe economice şi juridice cu posibilitatea de a face legătura între cuvântul, expresia, etc. selectată şi legislaţia implicit legată de acestea.
         Este o carte care se va realiza, foarte posibil, într-o reeditare anuală, în primul rând datorită modificărilor "constante" ale actelor normative şi secundar datorită dorinţei noastre de a perfecţiona, completa, etc. permanent cunoştinţele inserate în ea, pentru a deveni ceea ce declară titlul, un adevărat glosar economic.
          Lucrarea are structura unui dicţionar, termenii şi expresiile fiind grupate în ordine alfabetică, volumul descrierii fiecărui element inserat fiind "dictat" de minimele elemente necesare înţelegerii acestuia sau enunţului în care a fost prezentat acesta pe parcursul unui act normativ.

.
Termeni şi condiţii de utilizare.........Notă realizatori

(2000 - 2010 dorinm.ro) Ultima modificare: 20.06.2010
Powered by Medow