To STUDY - Ficţiune - În jurul lumilor

Logo IJL - "În jurul Lumilor"

Detalii personaje (click pe imaginea personajului care vă interesează)

Mircea Dan  Surori Touran


Detalii despre script/ joc (click pe imagine)

Front IJL - Eroi


            Citeşte şi alege înainte de a porni la drum!

           Înainte de a porni la parcurgerea scriptului propriu-zis este necesar să faceţi unele alegeri (doar este scriptul unui joc rezultat din "reunirea" celor zece romane care le-am scris de-a lungul timpului).

            Prima este reprezentată de alegerea personajului cu care veţi parcurge jocul. Sunt disponibile o linie "masculină" avându-l ca erou principal pe Mircea Dan şi o linie "feminină" având-o ca eroină pe Monique Touran (una din gemenele Touran, cealaltă având numele de Lily Touran). În joc există şi o delimitare clară între "versiunea scurtă" şi "versiunea completă" diferenţa dintre acestea fiind legată de prezenţa sau nu a acţiunilor din lumea spirituală, precum şi versiunea "sub 18 ani" şi "peste 18 ani".
            Aşadar, trebuie doar să alegeţi cu cine mergeţi la drum, cu bărbatul sau cu femeia. Nu vă bazaţi pe faptul că femeia înseamnă sensibilitate şi bărbatul înseamnă brutalitate. Mai mult, trebuie să vă subliniez că acţiunile sunt relativ "intersectate" dar beneficiază de "punctele de vedere" ale personajului ales.
            Atenţie, la parcurgerea scriptului! El urmează un fel de linie gen joc în care alegerile Dumneavoastră vor da rezultatul liniei povestirii ce o veţi parcurge. Şi, credeţi-mă, chiar dacă la început, în primele zile ale jocului, pare că nu sunt prea mari deosebiri, undeva pe la ziua a 7-a a jocului, liniile de poveste devin total diferite.
            Aşadar, pentru a putea continua "de unde aţi rămas" vă recomand să salvaţi (în favorites, bookmark) pagina unde aţi rămas pentru a putea relua povestirea de unde aţi rămas (în cazul jocului există facilităţile de salvare directă sau automată puse la dispoziţie de motorul de dezvoltare utilizat). Altfel, o tot veţi relua şi nu cred că veţi mai "nimeri" pe aceleaşi linii, mai ales dacă avansaţi în numărul de zile al jocului.
            NU uitaţi! Pentru cei care vor citi aş rămâne recunoscător dacă veţi transmite sugestii, impresii şi altele asemenea! Mulţumesc pentru înţelegere şi suport!

                                                                                                                                                        Dorin M


Vă rog inseraţi comentariile Dumneavoastră!


Rating for dorinm.ro