STUDiu - Ficţiune - Ipotecarea sufletului cuiva
Logo NMD - "Ipotecarea sufletului cuiva"

"Ipotecarea sufletului cuiva"

Front ISC - Coperta

            Această "carte"/ joc, acest "roman fluviu"/ joc, poate fi parcursă/ parcurs din punctele de vedere diferite ale eroilor principali, Mircea Dan (personaj masculin) sau Monique Touran (personaj feminin). Pe măsura parcurgerii textului veți avea posibilitatea de a alege calea ce vi se pare cea mai bună, așa cum puteți reveni oricând la orice alt curs al povestirii.

            De reținut, ca o formă de ajutor în parcurgere, că, ceea ce am realizat aici are trei variante pe fiecare personaj (Mircea Dan sau Monique Touran), 6 în totalul lucrării (ca o sinteză a celor 25 de variante existente în jocul la care deja am renunțat pentru o perioadă nedeterminată de timp - la data de 22.09.2019).

            Deci, poți să începi să parcurgi povestea dând click pe imaginea coperții cărții (de mai sus, sau pe acest link) sau accesând ”Cuprinsul”.

            Notă: 1. Dacă doreşti unele clarificări despre ce vei găsi aici, înainte de a alege, poţi parcurge unele "Detalii";

            2. Această lucrare este "în dezvoltare", la propriu, dar și în corelație cu secțiunea ”Să facem ceva!” (”Cum se scrie o carte” și ”Cum se face un joc”), motiv pentru care, pentru cei prinşi de poveştile acesteia, am sugestia ca ei să verifice periodic statusul de dezvoltare (prin click pe acest link) sau, mult mai interesant, pot parcurge toate ”variantele”, având posibilitatea de a sugera ce linii de poveste par mai interesante pentru ca eu, autorul, să am un "indiciu" de dezvoltare "preferenţială" (prin mail pe adresa mea, dorinm@dorinm.ro).

            3. Pentru ”corelarea” la secțiunea ”Cum se scrie o carte” am dezvoltat și o pagină de tip ”istoric” (click pe acest link) despre lucrarea ce inițial se numea ”În jurul lumilor” și a devenit acum ”Ipotecarea sufletului cuiva”.

            Mulţumesc pentru înţelegerea Dumneavoastră (şi pentru posibilul ajutor)!

Dorin M - 20 octombrie 2020