To STUDY - Ficţiune - În jurul lumilor

Logo NMD - "În jurul Lumilor"

            Citeşte şi alege înainte de a porni la drum!

            Experienţa zecilor de ani (deja - în data de 20 februarie 2017 am "împlinit" 20 de ani) de prezenţă în spaţiul web m-a adus în acest punct în care am ajuns la concluzia că pot aborda acest domeniu mult mai comprehensiv, mult mai integrativ. Nu vă voi plictisi cu detalii (cei care au timp şi curiozitate/ aviditate pot folosi indicaţia de detalii oriunde apare) ci doar vă voi spune următoarele:

-1- Vă puteţi folosi acest site (de această secţiune) în forma interactivă (integrativă, comprehensivă), într-o formă care va ţine cont permanent de selecţiile Dumneavoastră (atenţie, nu este o simplă parte/ secţiune a acestui site ci este o aplicaţie în adevăratul sens al termenului), parcurgerea acestei forme fiind determinată de alegerile, testele, determinările, etc ce vor apare la anumite momente ale parcurgerii (pentru mai multe detalii dă click aici - Detalii minimale, Detalii complete);

Aleg parcurgerea în forma interactiv+integrativă+comprehensivă!

-2- Vă puteţi folosi de acest site (de această secţiune) în forma clasică de website, de articole într-o anumită suită, într-o structură de tip carte (sau colecţie de cărţi, de articole cu o oarecare interactivitate). Pentru această alegere/ formă este de ajuns să daţi click mai jos pe linkurile/ materialele care vă interesează (ce formează un fel de sitemap al secţiunii).

            Înainte de a porni la parcurgerea scriptului propriu-zis este necesar să faceţi unele alegeri (doar este scriptul unui joc rezultat din "reunirea" celor zece romane care le-am scris de-a lungul timpului).
            Prima este reprezentată de alegerea personajului cu care veţi parcurge jocul. Sunt disponibile o linie "masculină" avându-l ca erou principal pe Mircea Dan şi o linie "feminină" având-o ca eroină pe Monique Touran (una din gemenele Touran, cealaltă având numele de Lily Touran). În joc există şi o delimitare clară între "versiunea scurtă" şi "versiunea completă" diferenţa dintre acestea fiind legată de prezenţa sau nu a acţiunilor din lumea spirituală, precum şi versiunea "sub 18 ani" şi "peste 18 ani". Aici nu este cazul să mai fac aceste delimitări deoarece nu cred că mai stau puştanii să citească atât, în zilele acestea.
            Aşadar, trebuie doar să alegeţi cu cine mergeţi la drum, cu bărbatul sau cu femeia. Nu vă bazaţi pe faptul că femeia înseamnă sensibilitate şi bărbatul înseamnă brutalitate. Mai mult, trebuie să vă subliniez că acţiunile sunt relativ "intersectate" dar beneficiază de "punctele de vedere" ale personajului ales (click pe linkul dorit).
            Atenţie, la parcurgerea scriptului! El urmează un fel de linie gen joc în care alegerile Dumneavoastră vor da rezultatul liniei povestirii ce o veţi parcurge. Şi, credeţi-mă, chiar dacă la început, în primele zile ale jocului, pare că nu sunt prea mari deosebiri, undeva pe la ziua a 7-a a jocului, liniile de poveste devin total diferite.
            Aşadar, pentru a putea continua "de unde aţi rămas" vă recomand să salvaţi (în favorites, bookmark) pagina unde aţi rămas pentru a putea relua povestirea de unde aţi rămas. Altfel, o tot veţi relua şi nu cred că veţi mai nimeri pe aceleaşi linii, mai ales dacă avansaţi în numărul de zile al jocului.
            Pentru cei care vor citi aş rămâne recunoscător dacă veţi transmite sugestii, impresii şi altele asemenea! Mulţumesc pentru înţelegere şi suport.

                                                                                                                                                        Dorin M

notă translare/ translation note/ Übersetzungshinweis/ note de traduction/ nota di traduzione/ nota de traducción/ nota de tradução.

            Pentru moment,


Vă rog inseraţi comentariile Dumneavoastră!


Rating for dorinm.ro