Catre pagina principala a sitului Dorin M 4U
Catre pagina de noutati a sitului Dorin M 4U
Catre pagina de descriere servicii site Dorin M 4U
Catre pagian de descriere produse site Dorin M 4U
Catre pagina de download site Dorin M 4U
Catre pagina de Contact si informatii utilizare site Dorin M 4U

To Study - Pentru Studiu"TO STUDY - Pentru Studiu":
            Domenii de studiu si cercetare: Scriere, Descriere, Tehnic, Fictiune.
            - Dezvoltare continut + teme in structura selectiva (gratis/ free - dezvoltare in functie de solicitarile prin mail si "aderenta" la tematica).
            - Dezvoltare teme "la comanda" (in functie de rezultatele dialogului electronic poate apare necesitatea platii - vezi "Contact").
 
 
 


Nota: Pagini cu regim de update lunar.

... To Entertain - Pentru Distractie "TO ENTERTAIN - Pentru Distractie":
            Domenii pentru timpul liber si nu numai: Perceptibil, Esoteric, Multimedia, Distractiv.
            - Dezvoltare continut + teme in structura selectiva (gratis/ free - dezvoltare in functie de solicitarile prin mail si "aderenta" la tematica).
            - Analize gratuite, estimative, pentru ansamblu zodiac/ grupe sangvine - gratis/ free (in functie de rezultatele dialogului electronic exista posibilitatea de analize de tip general "la cerere").
            - Analize individualizate de bioritm, personalitate, dieta, compatibilitati, zodiac, etc. (in functie de rezultatele dialogului electronic gratis/ free sau cu plata - vezi "Contact").


Nota: Pagini cu regim de update saptamanal.


 
To Work - Pentru Munca "TO WORK - Pentru Lucru":
            Domenii de lucru: Economics, Contabilitate, Finantari, Lex Dictionar.
            - Dezvoltare continut + teme in structura selectiva (gratis/ free) - in conditiile existentei unor cereri de partea Dvs. (prin intermediul mail-ului) exista posibilitatea dezvoltarii "preferentiale" a tematicii.
            - Analize economice particularizate de tip audit, plan de investitii, plan de afaceri (contra cost - vezi "Contact").
            - Clarificare, coordonare, asistenta redactare documentatii de finantare (in functie de rezultatele dialogului electronic free/ gratis sau cu plata - vezi "Contact").
            - Clarificare, coordonare, asistenta/ consultanta economica/ contabila (in functie de rezultatele dialogului electronic free/ gratis sau cu plata - vezi "Contact").
            - Redactare, inserare pagini de reclama, consulting, prezentare, etc. in regim de colaborare, etc. (in functie de rezultatele dialogului electronic free/ gratis sau cu plata - vezi "Contact").


Nota: Pagini cu regim de update bilunar.


 
To Affair - Pentru Afaceri "TO AFFAIR - Pentru Afaceri":
            Domenii de lucru: Cumpara, Vinde, Intermediaza, Speculeaza.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nota: Pagini cu regim de update saptamanal.

Intentiile Dvs. pot fi rasplatite destul de usor in conditiile in care trimiteti un mail la adresa dorinm@email.com sau dorinm8@netscape.net si cereti ceea ce doriti, "orientand" dezvoltarea "imediata" a sitului/ sectorului de site si in interesul Dvs. (numai si numai in conditiile in care solicitarea Dvs. este pur generala si se incadreaza in tematica sitului - un mail "de raspuns" va va informa asupra deciziilor webmasterului).

.....Sigla PHOENIX Romanian Project         NOTA:        Acest site cuprinde documentatii si materiale cu regim de update/ modificare saptamanal si/ sau lunar. Pentru a avea acces/ control  la cele mai noi evolutii va rugam sa urmariti pagina "News" care va prezinta ultimele prelucrari efective precum si documentatiile/ materialele ce vor fi prelucrare sau inserate. Sectiunea "Arhiva" va ofera informatii detaliate asupra continutului sitului precum si data ultimei modificari, avand rol si de "site map"/ prezentarea tuturor paginilor care compun situl intr-o redactare pe sectiuni.

In masura solicitarilor Dvs. se va da curs doar cererilor care au legatura la structura actuala a sitului!Optimizat pentru rezolutie 1024 x 768; Netscape 4.x; IE 4.x sau mai mare.

Powered by Medow....................................