Logo Dorin M Wolf

Secțiunea de Noua Medicină:

Cyber Secyrity Logo

- Începuturile.

Activitatea mea ce a demarat în anul 2000, promovată înclusiv pe site-uri „colaterale” (cum ar fi cel de pe Wordpress din anul 2014) în domeniul „medicinei holistice”, denumită Noua Medicină, ce se va concretiza în timp pentru Dumneavoastră și, de ce nu, și pentru mine.

Aici veți putea accesa materiale de medicină holistică, grupate într-un fel de viziune proprie, fără a uita să subliniez că, tot ceea ce va fi inclus aici se bazează pe autori consacrați în domeniile lor, nota personală fiind în legătură cu modul de selecție și adaptarea.

 

Secțiunea de Securitate Cibernetică:

Cyber Secyrity Logo

- Știri din Securitatea Cibernetică.

Această secțiune este creată în timp, prin cumulul legăturilor/ link-urilor către articolele relevante identificate/ descoperite pe web, având ca subiect securitatea cibernetică. Ideea de start a fost reprezentată de posibilitatea de identificare rapidă a articolelor (prin baza de data acumulată) ce pot ajuta la realizarea de sinteze pe subiecte de specific.

Sfat: Folosiți motorul de căutare pentru a realiza sinteze sau identificări de articole!

Precizare: În primul an de activitate (2021) acumularea de linkuri o făceam zilnic. Dar efortul era prea mare (evaluat la necesități), motiv pentru care acumularea se face acum bilunar (dar acoperind dezvoltarea zilnică). Mulțumesc pentru înțelegere!

No comments