To STUDY - Tehnic - Noua Medicină Dacică

Logo NMD - "Noua Medicină Dacică"

            Detalii minimale la pagina principală "Noua Medicină Dacică".

            Forma "interactiv-integrativ-comprehensivă" este un fel de curs de parcurgere a secţiunii ce ţine cont de selecţiile de parcurs, de cele de răspuns (vor apare, de-a lungul parcursului, numeroase întrebări adresate Dumneavoastră, pe această bază selectându-se un anumit material, un  anumit curs al materialelor prezentate), de rezultatele la testări - în sensul de determinări şi nu de ceva similar unui fel de examen (vor apare, de-a lungul parcursului, numeroase teste de tip psihologic, de tip anamneză, etc ce vor determina selecţia de materiale conform cu particularizarea posibil realizabilă "pe Dumneavoastră", funcţie de selecţiile realizate).

            Momentan, numai avantaje. Dar, apare şi un dezavantaj real: Necesitatea de timp şi atenţie de partea Dumneavoastră. Va fi un parcurs lung, în adevăratul sens al cuvântului. De exemplu, un simplu test psihologic de determinare a caracterului Dumneavoastră, durează minim 40 de minute pentru cei grăbiţi. Aceste teste sunt prevăzute de către mine cu posibilitatea de a salva momentul în care vă opriţi şi să continuaţi de unde aţi rămas prin simpla încărcare a salvării. Apoi, gândiţi-vă la introducerea rezultatelor unor analize, de exemplu, de sânge! Dar, timpul necesar de investit rămâne tot acelaşi. Apoi, fiecare pas care îl veţi face, evident, înseamnă alt timp de investit. Eu chiar am făcut totul ca să aveţi posibilitatea de a alege variantele de "timp investit" posibile.

            Comentarii:

            Trăim într-o lume în care sesizăm din ce în ce mai "puternic" că nu avem timp, că avem prea multe de rezolvat, de "pus la punct", etc. Şi, astfel, se ajunge la acel moment în care nu mai avem timp de noi, la propriu. Acest "status", din toate punctele de vedere, este reprezentat ori de echilibru ori de dezechilibru.

            Cei aflaţi în echilibru, de obicei, au viaţa lor integrată în ceva ce nu prea ţine cont de "material", totul fiind dedicat vieţii, dragostei, înţelegerii etc, indiferent de dominanta lor de activitate în viaţa reală, indiferent de "pierderile colaterale", de costurile emoţionale, ş.a. Ei sunt aşa-numita tipologie predominant "parasimpatică", "iubeşte, construieşte, repară". Ei au timp de studiu, atunci când simt sau când trebuie, ei pun pasiune în ceea ce sunt, în "a fi". Pentru ei, orice formă de abordare a prezentării informaţiei nu prea contează. Totuşi, experienţa mea a identificat că, un curs structurat al prezentării informaţiei îi ajută să câştige timp, să aleagă "profunzimea" studiului efectuat, funcţie de intenţia de dăruire a momentului în care ei fac asta. Deci, este vorba despre cei care, când ajung la o anumită concluzie, onomatopeea lor favorită este: "Oauuu!!!". Şi nu au nici o problemă de a merge mai departe... Acestor persoane le recomand varianta interactiv-bla-bla...

            Cei aflaţi în dezechilibru sunt întotdeauna în criză de timp, indiferent de fondul lor general, de tipologia lor, etc. Ei sunt cei orientaţi spre "pastila magică", panaceu sau altele asemenea. Ei sunt cei ce se concentrează cel mai greu spre ceva concret reacţionând direct la un stimul anume interesului lor, de moment sau global, concentrându-se pe acesta, ei punând pasiune în ceea ce fac, în "a avea". Ei sunt aşa-numita tipologie predominant "simpatică", "luptă sau fugi". Ideea de câştig de timp, de asemenea, stă la baza reacţiilor lor. Şi, această formă structurată, chiar dacă pare "prea" cronofagă (consumatoare de timp), după părerea mea, este cea care îi va ajuta şi pe ei să ajungă la soluţia rapidă ce o caută, chiar dacă, la început, totul poate părea prea costisitor, prea participativ. Deci, este vorba despre cei care, când ajung la o anumită concluzie, onomatopeea lor favorită este "Da, ştiu!". Pentru aceste persoane am dezvoltat toată această "nebunie", cu interactiv-bla-bla, cu articole web clasic, etc. Pentru că nu ştiu ce să le recomand şi, de aceea, am procedat la un fel de "etalare pe tarabă" a cât mai multe produse, poate-poate îi fac să se ajute într-un fel...

            Pentru mai multe detalii dă click pe Detalii complete!

8 Decembrie 2017

Merticaru Dorin Nicolae

Textul paginii final