Click oferta de carte Dorin M

Instrucţiuni de utilizare

Catre pagina principala...Catre paginile de studiu - To Study...Catre paginile de distractie - To Entertain...Catre paginile de lucru - To Work...Catre paginile de afaceri - To Affair Sectiune Esoteric...Paginile de zodiac chinezesc...Loto 6 din 49

           
            Primul pas este reprezentat de necesitatea ca Dvs. să ştiţi în ce zodie "made in China" vă încadraţi şi care ar fi parametrii secundari "conectaţi" la această zodie - reprezentaţi de apartenenţa la un element anume (apă, lemn, foc, metal, pământ). Acest lucru îl puteţi face utilizând link-ul de mai jos, cu ajutorul căruia veţi afla ce zodie vă caracterizează:

Tabel determinare zodie

            Odată ce aţi făcut acest lucru se poate realiza saltul direct către zodia în care v-aţi născut utilizând link-urile tabelului.
            Pentru cei curioşi în a şti cum s-a ajuns la constituirea tabelului de determinare zodie (precum şi unele elemente mai mult sau mai putin pitoreşti legate de populaţiile zonei Chinei) se pot citi datele prezentate în:

Cronologia chineză

            Notă: De reţinut este faptul că veţi "întâlni" numai elemente generale pentru fiecare zodie în parte deoarece analiza şi redactarea datelor inserate s-a făcut pe o medie comportamentală a indivizilor care aparţin zodiei respective (de fapt pe un fel de definiţii general acceptate ale zodiilor). O analiză corectă din toate punctele de vedere va lua în calcul atât aceste elemente (într-un fel de "procent de echilibru" având o importanţă de maxim 25 %) cât şi elementele de corelaţie reprezentate de persoanele care formează mediul din jurul individului "ţintă" (care formează o secvenţă de aproximativ 50 % - in "procent echilibru"). Pentru mai multe detalii puteti parcurge:

Exemple/ forme de analiză.

            Aici sunt inserate 3 forme generale de analiză care ţin cont doar de parametrii generali ai unei persoane. Pentru necunoscători ţinem să amintim că analiza particularizată constă şi în livrarea datelor anexate fiecărei persoane analizate şi pentru persoanele care îi compun mediul familial, profesional, etc. Cu cât este creat mai complet cercul de persoane din viaţa persoanei asupra căreia se face analiza, cu atât aceasta este mai fiabilă/ utilizabilă.
            Datele "tehnice" de genul "casa Soarelui", "sextilul lu' peşte", "conjuncţia cu mama" nu cred că interesează pe cineva şi, din acest motiv nu vor apare decât la cerere. Aşteptăm cereri de analiză generală la mail-ul dorinm@email.com (care vor fi inserate o singură săptămână, restul de consideraţii fiind contra cost/ abonament pe mail sau pe pagina de exemple analiză - citiţi pagina "Contact" sau "Notă realizatori")

Descriere sistem de estimare

            În final se poate afirma ca v-aţi format o părere despre ceea ce înseamna zodiacul chinezesc în concepţia noastra şi vă aşteptăm să "colaboraţi" beneficiind de "sfaturile" noastre cu sau fără plată, în intenţia de a avea în jurul nostru oameni cât mai puternici şi cât mai orientaţi către viitor (prin realizarile ce se pot întrupa în acesta datorită şi pentru Dvs.).

Toate drepturile rezervate.
.
Termeni şi condiţii de utilizare.........Notă realizatori

(2000 - 2012 dorinm.ro) Ultima modificare: 28.03.2012
Powered by Medow