Pentru STUDIU - Tehnic

To Study/ Pentru studiu - Tehnic - Dorin M

Paginile Noua Medicină Dacică             Noua Medicină (Materiale documentare)...

Aici veți putea accesa o grupare de materiale documentare structurate pe parcursul a zeci de ani (deja), într-o abordare comparativă între medicina actuală (clasică, alopată) și variantele de medicină ce constituie un fel de izvor de experiență ce se remarcă din ce în ce mai mult în practicile terapeutice.

Această secțiune se adresează celor care au timp (sau nevoie) de studiu, având la dispoziție un volum imens de materiale, ce depășește 2 milioane de cuvinte, grupate în peste 600 de pagini web (în medie, fiecare pagină depășind 2.500 de cuvinte).

Dă click/ tap pe logo ”lup dacic” sau pe titlul ”Noua Medicină” pentru a accesa materialele!

NMD app

            Aplicația Noua Medicină - W.I.P.

Click/ Tap pe splash (imaginea) aplicației Noua Medicină (sau pe acest link).

Această aplicație în proiect va "transla" materialele dezvoltate de mine într-un fel de detector de personalitate a persoanei ce utilizează această aplicație.

Pentru început, această aplicație se află în stadiu de dezvoltare "alfa" (W.I.P. - Work In Progress - "În progres"), dar am procedat astfel pentru a beneficia de feedback-ul potențialilor utilizatori.

Mulțumiri pentru înțelegere, feedback, sfaturi, etc (trimise pe adresa de mail dorinm@dorinm.ro).

Dorin, M (18 Februarie 2021)

Menționez că abordările ce se vor concretiza în materialele prezentate nu înlocuiește medicina actuală ci doar, cel mult, o completează...

            S.F.C. - Să facem ceva!; L.M.S. - Let's make something!

Sigla LMS            Această ”secțiune” face referire la ceea ce se poate face pornind de la utilizarea calculatorului, în deja inimaginabilele sale resurse atrase de ”uneltele” ce devin de la o zi la alta din ce în ce mai performante.

            Deci, vor fi materiale despre sisteme de operare, despre softuri ”de bază” (cum sunt suitele de tip office, utilizarea mașinilor virtuale și, implicit, a cloud-ului, softuri audio, video și modalități de utilizare ale acestora, suite de prelucrare grafică, realizare de situri web și tot felul de utilitare, aparent fără prea mare importanță) și, evident, softuri de programare, elemente de programare, etc...

Dă click/ tap pe logo ”LMS-SFC” sau pe titlul ”Să facem ceva!” pentru a accesa materialele!

Dorin M - 21 mai 2000