To STUDY/ Pentru STUDIU - Tehnic - Noua Medicină Dacică

To Study/ Pentru studiu - Tehnic - Dorin M

Paginile Noua Medicină Dacică Noua Medicină 2020 - Aplicații

Aici veți putea utiliza grupul de aplicații ce sunt dezvoltate pe tema noii medicine. Pentru "maleabilitatea" parcurgerii aveți la dispoziție o formă de utilizare tip web (ce poate fi utilizată de pe orice dispozitiv ce dispune de un browser de internet) și o alta tip aplicație desktop, ce o puteți descărca pe dispozitivul Dumneavoastră (momentan doar pe PC-uri și laptopuri ce dispun de sistemul de operare Windows 7 sau mai nou).

La acest moment al dezvoltării aplicațiilor, puteți accesa lista elementelor de selecție de materiale de mai jos:

brainwar1. "Care este modul tău de gândire: Divergent sau convergent?" - Un fel de test psihologic ce va deduce dacă ești o persoană convergentă, logică, analitică sau dacă ești o persoană divergentă, imaginativă. Suplimentar, dacă aveți timp, veți avea la dispoziție și materiale de documentare cu privire la acest test, eventual la rezultatele ce le veți obține (dacă sunteți interesat de acestea și alegeți parcurgerea lor). Da, ar mai fi ceva, dimensiunea aplicației este de 72 Mb, deci nu va constitui o problemă să o accesați de pe dispozitivele mobile;

Aplicația "finală", cea de tip desktop, este încă în dezvoltare (și va include nu numai sistemul de operare Windows ci și cele de Unix, Linux și Android).

Forma "alfa" a acesteia va fi lansată undeva în jurul datei de 31.05.2021 (totul fiind dependent de feedback-urile Dumneavoastră, de impresii, comentarii, sfaturi, etc trimise pe adresa de mail dorinm@dorinm.ro sau incluse în comentariile de pe varianta Facebook a Noii Medicine).

Dorin, Merticaru - 31.03.2021