STUDIU - Tehnic - SCRIERE
To Study/ Pentru studiu - Tehnic - Dorin M

Paginile Noua Medicină Dacică O nouă dimineață pentru o veche abordare


Începutul unei unei noi înțelegeri a unei vechi sorți


„Fii deschis” unei noi alegeriTerminam cei trei ani ai ciclului meu de pregătire spirituală, împlineam 21 de ani, ajungeam la majorat...

Petrecerea tocmai se terminase și era dimineața noilor alegeri. Înainte de acest pas, totul era prea serios pentru a se retrage, pentru a accepta ideea unei nopți ca un „bun consilier”.

Din cele 48 de existențe ale sale a tras multe concluzii. Poate prea multe... Dar mai simțea câteva întrebări legate de două cicluri trecute.

Pride, un magistrat celebru de la sfârșitul secolului al XIX-lea, versus Serenity, frumusețea ultimei sale existențe, de la sfârșitul secolului al XX-lea, ca o „concluzie” care va fi inițiată de mine, Aegis, din acest moment, la sfârșitul secolului 21...

„Fii deschis” unui nou parteneriatEnergia lui Themis, vechea zeiță a ordinii cosmice și a legilor naturale, Eormenwyn a dreptății, echilibrului și ordinii cosmice la vechii saxoni, Freyja a dreptății, fertilității și iubirii în vikingul Asgard, s-a găsit în fiecare energie a lui, în fiecare celula, în fiecare por al pielii lui tinere de acum, în fiecare gest de prezență.

Reluând legăturile cu mine, ca și cum ar fi pus capăt ciclului unei noi vieți, am rămas blocat aici din nou și din nou...

Când am fost Pride, m-am sinucis, când a fost Serenity, s-a implicat prea mult și a fost ucisă. Ca un alt fel de sinucidere, motivul fiind justiția „scrisă” sau „personală” a acelor vremuri. Cu mult diferită de justiția din aceste vremuri, când este Aegis.

Sinuciderea ca Pride nu a fost o problemă... Era doar dezamăgit, chiar furios, că a plecat prea devreme. Alegând să moară, a ales să se întoarcă mai târziu și să continue să se confrunte cu problemele care i-au tulburat sufletul.

Cât de trist era pentru ceea ce a făcut, irosindu-și timpul plecând devreme.

„Fii deschis” unei noi profesiiPlecase pe calea dreptului, idealist, dorind să ajute oamenii și justiția. Dar asta a costat o grămadă de bani.

Ferma părintească nu a produs nici pe departe suficienți bani. Uram agricultura, vacile și porcii.

Și a început să facă bani, discutabil sau nu. Important era că și-a păstrat mereu sufletul curat, neatins de greșeli majore.

Și a ajuns în magistratură, dorind să lupte pentru reforma sistemului, ajutând în primul rând fermierii. Sistemul era complet greșit.

Atunci și-a descoperit plăcerea de a fi în preajma oamenilor influenți, reușind să-și manifeste puterea alături de ei, dar luptând constant pentru a devia cât mai puțin posibil de la scopul său inițial.

Chiar și o simplă amendă care nu putea fi plătită trimitea oamenii la închisoare sau atragea moartea sub diferite forme. Mai ales pentru sufletele care doreau să comită crimele celor prinși „în sistem”.

Și-a pierdut direcția. Dar nu aceea de a fi magistrat... Aceea de a fi un suflet manifest, un om...

Plin de energia cumpătării, moderației și responsabilității, chiar și ca obiective inițiale...

„Fii deschis” unei noi perspwectiveDirecție pierdută definitiv când părinții lui de atunci au fost condamnați, indiferent de eforturile lui... Sistemul era mult prea mizerabil, mult prea răzbunător... Și Pride deranjase prea multe structuri...

Durerea lui de atunci a fost insuportabilă... Pentru acest eșec, a ales să plece mai devreme decât de obicei, pregătindu-și cu atenție întoarcerea...

După două reîntrupări, în care și-a rezolvat câteva dintre conflictele sale, s-a întors în corpul lui Serenity.

Cât de satisfăcător a fost să te întorci la energia Pământului... Dacă această zonă materială nu ar fi fost atât de frumoasă, cu florile, copacii și viața de aici, nu s-ar fi întors niciodată. Dar simțea că și-a reîncărcat bateriile.

Sau poate această bucurie s-a datorat șansei de a reveni ca Serenity, o femeie minunată. Corp perfect, inteligență peste medie, familie bogată, aleasă cu grijă pentru a-i oferi tot ce își poate dori... Totul părea perfect...

„Fii deschis” bunăstăriiDar angajamentul pentru sosirea lui într-o nouă întrupare nu a putut fi evitat. Știa că risca să devină altcineva, ceva diferit de adevăratul său suflet.

Și, mai presus de toate, să nu mai fie corupt de putere...

Puterea banilor era cunoscută fiind Pride și eșuase. Acum avea de-a face cu o putere imens mai mare: puterea dorinței celor din jurul ei.

Inițial, ea revenise la dorința de a se simți importantă în comunitatea în care exista, de a se ridica deasupra celorlalți și de a fi admirată.

Pride, care era atât de încântat să domine femeile sexual, făcând cuceriri fără atașamente, și-a supraalimentat manifestarea ca Serenity.

Și a descoperit rapid principala problemă a lui Pride: că, dacă nu și-ar exercita puterea asupra celor din jur, ei ar controla-o rapid pe Serenity.

„Fii deschis” Serenității taleCercurile sale de influență și structura puterii din societatea în care a acționat i-au permis accesul la cele mai importante pârghii ale puterii.

Dar puterea atracției fizice depășea cu mult orice imaginație...

Puterea celor care puteau fi ademeniți astfel, falsul sentiment de securitate și posesie de care beneficiau de un astfel de corp și o asemenea personalitate precum cea a lui Serenity, au făcut ca totul să vină de la sine...

Amintirile lui de magistrat au ajutat-o să-și planifice pașii perfect, să domine fără slăbiciune, manipularea circumstanțelor etc. Și asta, doar pentru câteva momente de sex „posibil” dar cu câștiguri fenomenale pentru interesele celor din jurul ei, pe care el a vrut cândva să-i ajute...

Și nu se mai lăsa ademenit de bani, prestigiu și putere.

Faptul că s-a simțit întotdeauna mai mult ca un bărbat a ajutat enorm. Dar când a acceptat să fie femeie și a experimentat dragostea adevărată, și a făcut o greșeală. A fost greșeala acelei existențe.

„Părăsitul” nu mai putea fi temperat sau controlat, iar sfârșitul a venit de la singura persoană pe care a iubit-o cu adevărat, cea care avea să devină soțul ei.

Nu de la cei care deveniseră dependenți de frumusețea, influența, prezența și discuțiile ei cu și despre ea, ci de cel care o făcuse dependentă de el, de Victor...

„Fii deschis” erorilor de interpretareAvea doar 32 de ani când a fost ucisă. Regulile sociale nescrise au pus capăt acestei existențe, dar au închis orice contradicție în viață atunci când regulile legale au atras gestul meu de plecare...

Acum nu mai am datorii. Toată lumea din acest timp și dimensiune își amintește de viețile trecute.

Cei care doresc asta... Mulți nu vor să-și amintească, gândindu-se că este mult mai bine să înveți să scrii pe o tablă goală decât să știe dinainte ce ți se poate întâmpla și ce ți se va cere din cauza a ceea ce ai făcut sau nu ai făcut înainte...

Dar și mai mult, ca și mine, Aegis, a ales să cunoască greșelile trecutului, evitând capcanele acestei noi vieți... O nouă existență care trebuie luată în serios... Pentru acum sau pentru mai târziu...

Acum știu că nu trebuie să încerci să rezolvi un conflict cu o nouă abordare, preocupat de a compensa trecutul pentru greșelile pe care le-ai făcut și de a fi atât de preocupat de ceea ce ai făcut.

Totul se va adapta prin ceea ce ai fost chiar dacă ai ales să nu-ți amintești...

Prefer să-mi amintesc, totuși! Acum știu de ce îmi voi trăi iubirea alături de Victoria, cea cu ajutorul căreia îmi voi trăi iubirea „pierdută”.

„Fii deschis” eorilo tale de interpretareDa, sunt deranjat de o altă percepție, totuși. Identitatea noastră este eternă. Nu ne părăsește, indiferent de corpurile de pe calea pe care o alegem, în ciuda poziției noastre actuale.

Va fi Victoria la fel de geloasă?!?

Oricum, nu am clarificat încă dacă prezentul mi-a schimbat trecutul sau dacă sunt rezultatul trecutului meu.

Notă: Imaginile sunt create de mine, Merticaru Dorin Nicolae, folosind Microsoft Bing Image Creator.

Dorin, Merticaru (10.12.2023)