..
      Domenii           Descriere
Home Page/ Pagina de baza
Pagina de start/ meniul principal al sitului.

To Work/ Pentru Munca
Domenii de lucru: Analiza economica (in functie de domeniile de analiza), financiara, oportunitati de finantare (institutii de finantare, banci, etc.), documente necesare finantarilor, planuri de investitii, contabilitate (financiara, IAS-uri, eveluarea si auditarea societatilor), legislatie (in special cu destinatie economica), diverse "de relatie".

To Entertain/ Pentru Distractie
Domenii pentru timpul liber si nu numai: Astrologie (diferite tipuri de zodiac si aplicatii ale acestora), bioritm, grupe sangvine (cu incidenta "esoterica" si evolutiva), culori (interpretari generale ale culorilor, test Lucher, etc.), subtitrari filme (numai in limba romana), bancuri, Loto 6 din 49, diverse "de relatie".


Webmastering -  JAVA
|Scurta descriere|
-
Webmastering - HTML
|Scurta descriere|
Utilizare/ redactare HTML.
Marketing Internet.
Economie (studiu) - Economics
-
Tehnica platilor interne si internationale - Mijloace si intrumente de plata.
Tehnici de plati si de finantare - Creditul documentar.
Sistemul financiar - bancar.
Politica economica internationala.
Bursele (de marfuri si valori).

      NOTA:Acest domeniu al sitului contine materiale de studiu (de tip consulativ) care pot fi utilizate liber de catre toti cei care doresc sa detina cunostinte elementare si/ sau "suplimentare" cu privire la domeniile "analizate" si inserate de webmaster (indiferent daca au fost redactate de unul din colaboratorii sitului).
      Atentie! Acest lucru (aceasta permisiune) nu este compatibil cu insusirea muncii autorului (sau a colaboratorilor acestuia) sau cu distribuirea libera a materialelor, acesta fiind, de drept, numai si numai dreptul webmasterului. Utilizarea materialelor in alte documentatii sau altele asemenea gratuite, consultative, etc. se poate face numai cu mentionarea sursei si, in cazul lucrarilor "comerciale" (care vor aduce profit sau alte avantaje similare), numai cu acordul scris al webmasterului (care poate fi contactat prin utilizarea adreselor de mail dorinm@email.com sau dorinm8@netscape.net - se poate utiliza emblema webmasterului - "Medow" - din partea de jos a fiecarei pagini a acestui sit.
 


Powered by Medow